dinsdag 30 december 2008

De Ukulele Family wordt steeds groter!!

Al een maand keek ik er naar uit om mijn nichtjes met kerstmis eindelijk hun kado te kunnen geven. Want wie eenmaal door de Ukulele Spirit is bevangen wil dit met zoveel mogelijk mensen delen. En dus kregen deze drie meiden allemaal een Ukulele. En met een boek erbij met de beginselen en genoeg lege ruimte voor de eigen Ukulele Inspiratie, kon dit de plank niet misslaan. (Shelley, I hope you don't mind that I used one of your postcard images, I like 'm so much!!)


Er werd meteen druk geoefend met You Are My Sunshine die ze toch vrij goed onder de knie hadden na een avondje oefenen. Er was natuurlijk nog meer familie, en ook zij wilden graag even de ukulele vast houden:
Van links naar rechts zijn dit mijn papa, zusje(die het overigens snel beu was) en oma.

Al met al, een betere kerst kon in me niet wensen. En nu maar hopen dat ze goed oefenen en snel podiumwaardig zijn, zodat ze met UkeLady Tammy en Mister Moon een showtje weg kunnen geven.
Al heeft de kleine Yrsa haar eerste optreden al gegeven die avond, waar ze uit volle borst Jingle Bells ten gehore gaf!!! Kijk en luister maar:

1 opmerking: